Wie is Editio Business?

Editio Business is opgericht in september 2021. Editio Business is de zakelijke poot van Editio, de online schrijfacademie, opgericht in 2015. Editio begeleidt beginnende auteurs tot en met publicatie. Inmiddels volgden meer dan 4000 cursisten een cursus en zijn tientallen cursisten met de hulp van Editio gepubliceerd. Editio Business gaat professionals  leren succesvol te schrijven met plezier en gemak. De tutors van Edtio Business zijn meesters in hun vak. Editio Business biedt live trainingen, online- cursussen en biedt maatwerk aan bedrijven. 

Waarom werken met Editio Business?

De schrijfcursussen van Editio Business zijn online en interactief. Het cursus systeem is gebaseerd op het interactieve taalonderwijs van de Universiteit van Oxford. Een gebruiksvriendelijk en succesvol systeem. Je werkt aan jouw professionele ontwikkeling in de tijd dat het jou uitkomt en op iedere plek in de wereld. Editio Business is een CRKBO geregistreerde opleiding. Na het succesvol afronden van een traject, ontvangt de cursist een certificaat.

Hoe werkt het cursussysteem?

Een dag voor de aanvang van je cursus ontvang je jouw inloggegevens. Met deze inloggegevens krijg je toegang tot het interactieve platform. Hier is alle informatie en uitleg over de cursus te vinden.